Novinky

Tisková zpráva - Advokátní kancelář Randl Partners dlouhodobě podporuje handicapované
Nataša a Pavel Randlovi zakoupili pro obecně prospěšnou společnost REHALB přístroj, který poslouží k rehabilitaci lidí, jež zdravotní postižení po onemocnění nebo úraz upoutaly na invalidní vozík.

Dynamický vertikalizátor umožňuje tělu stát v přirozené poloze, tělo pacienta na něm může provádět vědomé pohyby bez ztráty rovnováhy. Slouží k prevenci kontraktur, usnadňuje dýchání a provzdušnění plic, má kladný vliv na senzoriku, motoriku a také na psychiku.

Randlovi se však angažují v podpoře i dalších neziskových organizací. Dva speciální pánevní pásy, které slouží k rychlé stabilizaci zlomenin pánve, věnovali plzeňskému občanskému sdružení Life Saving Support. Poskytováním právních služeb podporují Randlovi Kontakt bB – Plaveckou akademii bez bariér.  Pomáhají i neziskové organizaci Černí koně, která vyrábí handbike kola pro postižené děti a v současné době je jediným výrobcem kol tohoto typu v České republice.

praha, prosinec 2018